اولین درمان با سلول T در چین برای میلوما در حال بررسی است

اداره ملی محصولات پزشکی چین  موافقت کرده است که درخواست  اولین درمان بوسيله كار تي سل در کشور  را برای میلوم مولتیپل عودکننده یا مقاوم به درمان بررسی کند.

 

 

يكي از مديران اين موسسه تحقيقاتي چيني گفت: «ما امیدواریم که این پیشرفت درمانی در آینده نزدیک مورد تایید قرار گیرد و ما به طور فعال با همه طرف‌ها از جمله مقامات دولتی، بیمارستان‌ها، بیمه تجاری و صندوق‌های خیریه هماهنگ می‌کنیم تا برای بیماران مولتیپل میلوما سودمند باشد

 

 

درمان با سلول های T CAR از سلول های ایمنی خود بیمار برای مبارزه با سرطان استفاده می کند. این درمان شامل جمع آوری سلول های T بیمار - نوعی سلول ایمنی - و اصلاح ژنتیکی آنها برای تولید یک گیرنده آنتی ژن کایمریک یا CAR است که یک پروتئین سرطانی خاص را هدف قرار می دهد. در این مورد، هدف پروتئین BCMA است که در سطوح بسیار بالاتری در افراد مبتلا به مولتیپل میلوما یافت می شود.

 

به گفته دانشمندان، نشان داده شده است که این درمان به ویژه برای بیمارانی که به درمان های موجود پاسخ نمی دهند، مفید است.

 

محققان در بیانیه مشترکی گفتند: «اگرچه با توسعه اخیر دارو، بقای بیماران [میلوما] به طور چشمگیری به 7 تا 10 سال افزایش یافته است، این بیماری هنوز غیر قابل درمان است، و عود یا مقاوم بودن پس از درمان های استاندارد برای اکثر [بیماران میلوما] رایج است.

 

این تیم خاطرنشان کرد که معمولاً میانگین بقای بدون پیشرفت بیماران میلوما که سه خط یا بیشتر درمان دریافت می‌کنند سه تا شش ماه است و زمان بقای کلی کمتر از یک سال است.

 

 

مطالعه فاز 1/2 چند مرکزی، 79 بیمار مبتلا به مولتیپل میلوما را که حداقل سه خط درمان قبلی حاوی حداقل یک مهارکننده پروتئازوم و یک عامل تعدیل کننده ایمنی دریافت کرده بودند، مورد بررسی قرار داد. هیچ یک از بیماران به آخرین خط درمان خود پاسخ ندادند.

 

در میان آنها، نرخ پاسخ کلی (ORR) 94.9٪ و نرخ پاسخ کامل / پاسخ کامل دقیق (CR/sCR) 58.2٪ بود.

 

میانگین زمان بهبودی 16 روز و زمان متوسط تا CR/sCR 95 روز بود. برای 13 بیمار که قبلاً درمان CAR-T را دریافت کرده بودند، ORR 98.5٪ بود که شش بیمار به CR/sCR رسیدند. علاوه بر این، برای 11 بیمار مبتلا به مولتیپل میلوم اکسترامدولاری در ابتدا، ORR 100٪ بود که نه بیمار به CR/sCR رسیدند.

 

شایع ترین عوارض جانبی مرتبط با درمان، تعداد کم نوتروفیل ها، لکوسیت ها، لنفوسیت ها و پلاکت ها و کم خونی بود.

 

"این نتایج نشان می دهد که Equecabtagene autoleucel به طور بالقوه یک گزینه درمانی جدید و موثر ایمونوتراپی برای بیماران مبتلا به [میلوما] است. ما امیدواریم که Equecabtagene autoleucel به زودی در چین راه اندازی شود و مزایای طولانی مدت برای بیماران به ارمغان بیاورد.

 

NMPA چین همچنین در حال بررسی استفاده از Equecabtagene autoleucel به عنوان درمانی برای اختلال طیف نورومیلیت اپتیکا، نوعی بیماری خودایمنی است.